Снимка: Булфото, архив
fallback

Бащата на пияния шофьор Любомир Трайков, който на 18 ноември причини смъртта на двама души при катастрофа в Пловдив, е помогнал на вдовицата на загиналия Атанас Ламджиев с пари за покриване на най-належащите нужди на трите й деца, съобщава "24 часа".

Oще по темата

Това е станало по време на среща между Младен Трайков и съпругата на Ламджиев - Корнелия Петкова, разказа тя. По думите й на срещата по желание на почернената жена е присъствал и самият Любомир, който е на свобода под гаранция, както и един от адвокатите му.

"Исках да дойде и Любомир, защото не изпитвам омраза към него. Това е просто съдба, било е писано", коментира Корнелия пред изданието. 

По време на срещата Младен Трайков, който е собственик на голяма транспортна фирма, се е ангажирал да намери работа на жената и да помага на сираците.

По време на срещата Любомир признал, че във фаталната вечер бил на заведение с приятели, където пил две чаши вино. Решил да мине по бул. "Руски" да си купи бургер и там последвал сблъсъкът на аудито му с пежото, управлявано от Ламджиев. В тежката катастрофа освен съпруга й издъхна и 44-годишната Виолета Стоянова. Пътуващата на задната седалка Полина Караиванова пък е опасност за живота в болница.

Междувременно зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков внесе извънредна точка на сесията на общинския съвет за отпускане на 1000 лв. на обдовялата жена. В СУ "Цар Симеон Велики", където учат трите й деца, продължава акцията за събиране на средства за тях. Местна фирма е поела обяда на сираците до края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 7 години

До ВарнаА ти какво щеше да направиш, като имаш три деца в къщи и нито лев доход? Защото аз бих направила всичко за децата си.Сега само те са важни, другото са празни приказки!Жената няма големи шансове, ако тръгне да съди убиеца.Отделно нашето правосъдие всички го знаем колко струва, за справка - случая Ставийски.Така че желая и късмет и дано успее да договори някаква издръжка на децата до пълнолетие, все пак убиеца ги е лишил от човека, който ги е издържал.

24

Анонимен

преди 7 години

До 25Тази жена има 3 деца и е много наясно, че умрелия няма да стане от гроба, но децата трябва да оцеляват без него.И много трудно ще успее да ги отгледа и изучи, ако разчита на собствените си доходи.Дори въпросния господин да й съдейства за работа, колко от вас са наясно как се издържат трима ученици?Имам 2 деца, двамата със съпруга ми не сме оставали безработни и имаме прилични доходи, но въпреки това е имало моменти, когато сме изпитвали затруднения.

23

Г. Сомов

преди 7 години

До 30,,,, Само 2500лв? Това изражение е пълна глупост от ваша страна. Няма месечна надница за загубеният живот на човекът. Има сума за която жената заслужава според пазарлъкът и нейните способности . А това че младият шофьор е обезщетил жената и децата е отделно и трябва да се оцени така. И ако има справедлив съд, тогава тази сума ще се реализира.

fallback