Снимка: Архив, Булфото
fallback

Мъж на 46 години е починал след пътен инцидент в Кресненско дефиле, съобщиха от полицията в Благоевград.

Около 9.13 часа днес на тел. 112 е получен сигнал, че в района между гр. Кресна и Благоевград, в река Струма е паднал лек автомобил "Мицубиши".

Огнеборци са извадили лекия автомобил от водата и са установили, че шофьорът е издъхнал. Починалият е 46-годишният Х. И. от Кюстендил, който е бил в неизвестност от 3.00 ч. на 18 ноември.

Той е тръгнал от Петрич за Кюстендил с личния си автомобил. Оттогава близките му не са имали връзка с него, уточнява "Дарик".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Ха ха ха

преди 7 години

Статията е пълен хаос . Кой кого е издирвал .Кого са видели . Кога е станало и как . Боб трябва да хвърляме да отгатнем какво точно е написано .

5

аз пък

преди 7 години

Останах с впечатлението , че е получен сигнал , че в реката е паднал автомобил(хора видели катастрофата) , а то се оказва че сигналът е за паднал в реката автомобил(хора видели резултата от катастрофа станала преди 2 дена). Да не говорим , че " починал след" и "загинал при" не е едно и също.

4

i'm

преди 7 години

Аз първо реших, че е криминално издирван, но към края на статията разбрах,че просто близките му са го търсили и за това е "издирван".

fallback