Снимка: архив "Булфото"
fallback

Динамично и променливо време ни очаква до края на месеца. Градусите ту ще се вдигат за кратко, ту ще падат, но отново за кратко, показва краткосрочната прогноза за седващите 10-15 дни.

До идния понеделник дъжд не се очаква. В следващите дни обаче дневните температури постепенно ще се повишат. През уикенда и дори в първия ден на следващата седмица те ще бъдат между 10 и 15 градуса в равнините.

В първите два дни на следващата седмица е възможно да превали.

Другата седмица ни очаква понижаване на термпературите за период от два-три дни, съобщи "Дарик".

В сряда и четвъртък следващата седмица над Източна България и по-специално в североизточната част на страната ще бъде студено и ще има условия за валежи.

Към края на следващата седмица отново ще има повишаване на температурите и превалявания от дъжд.

До края на месеца валежи от сняг не се очакват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

Зимите през 60-те 70-те и 80-те години започваха ноември и свършваха през май. За 8 ноември когато беше Димитровден си спомням в София падаше 20 см сняг. Като паднеше първият сняг върху него трупаше нов и нямаше време да се стопи първият. Сега няма никакви зими. Зимите вече са пародия!

6

Анонимен

преди 7 години

добре дошли в днес.бгвсички статии са колкото да отбият номера и да си правят фалшивите импресии че барем някой рекламодател се излъже, нищо, че почти всеки е с адблокер....

5

сън

преди 7 години

Страхотна прогноза нищо не разбрах кой е идния ден коя е следващата коя е другата седмица кога е коледа ще има ли подаръци?

fallback