Снимка: архив, Булфото
fallback

Петокласник  е бил блъснат докато пресичал пешеходна пътека в района на Професионалната гимназия по туризъм, съобщава "24 часа".

Инцидентът е станал около 10:30 часа днес. 11-годишното момче, което е от Бургас, е откарано в болницата.

Според направените му изследвания детето не е пострадало сериозно.

От болничното заведение все пак са предложили да го настанят за наблюдение в Отделението по неврохирургия.

Бащата на момченцето е отказал хоспитализация и го прибрал у дома.

Пострадалият петокласник е ученик в ОУ "Бр.Миладинови", където днес е бил първа смяна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Аз съм от същото училище един съученик е много добър приятел с него и е видял какво е станало.той е пресичал на зелено а жената е карала на червено .Реагирала е бързо и го е завела в болница. Със счупен крак и ръка е и с пукната глава.

11

ognyanz

преди 7 години

Счита се че шофьорът (особено ако е с джип) има пари да си плати, за да го изкарат невинен. Адвокатите (имат си и колегия за да им обслужва интереса) са готови да му вземат парите. Трябваше само да се промени законът за да се обслужи интересът на адвокатите и щофьорите на джипове. И това беше направено - сега не е проблем блъснатият на пешеходната пътека да се изкара виновен, а шофьорът - невинен.Другаря Ленин е писал: "Правото е издигнатата е в закон воля на господстващата класа". Не е ли прав

10

Анонимен

преди 7 години

До всички които обвиняват че той е пресякъл грешно не е така аз уча в същото училище.Той е пресякъл по правилата но шофьора (жена която след това го взе с колата и го откара в болницата) е бил засилен!!!

fallback