Снимка: Булфото, архив
fallback

Седемгодишно дете падна от седмия етаж от апартамент в Русе и загина, съобщиха от МВР, цитирани от "24 часа". Трагичният инцидент е станал малко след 17:00 часа във в един от високите блокове на улица "Сърнена гора".

Вероятно, майка е оставила детето си само, само за да отиде да пазарува. Предполага се, че момчето се покачило на стол, отворило е прозореца и само е паднало навън.

Съсед от кооперацията, който бил слязъл до мазето, чул удара от падането на детското телце. Той излязъл пред блока и когато ужасната гледка се разкрила пред очите му, веднага позвънил на тел 112.

На мястото на разигралата се трагедия незабавно били изпратени екипи на Спешна помощ. Детето все още било живо, а след като го откарали в болницата, останало контактно.

Лекарите не успели да се преборят за живота му. Полицията работи по изясняването на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

искра

преди 7 години

Хора знаете ли детето не е на 7а на8 години,във втори клас,достатъчно голям и разумен беше че да остава сам,недейте да злословите и се смирете,това е тежка загуба за семейството,Съболезнования Вале

8

Мнение

преди 7 години

С моя внук седим на терасата на 4-ти етаж и му обеснявам ,че ако човек падне от този етаж ще умре. А той:Зависи как ще паднеш?Казах му че е най добре да не опитва и няма зависи....

7

Анонимен

преди 7 години

Що за глупости се коментират? Без дори да познава някой това дете. Децата реагират различно и понякога са непредсказуеми. Може да е искало да погледне през прозореца къде отива майка му, може да е искало друго да види...Много лесно се нарушава центърът на тежестта, за части от секундата. И е било толкова уплашено, че не е могло да вика.Това е голяма трагедия и по-добре да се смирим , а не да празнословим. Никой не знае какво ще му се случи утре.

fallback