Снимка: Булфото, архив
fallback

Общ преглед

Масово недоволство е избухнало тази сутрин в Регистрационно-приемателния център за бежанци в Харманли заради лоши битови условия, съобщиха от МВР.
Oще по темата

Сигналът за възникналото напрежение е подаден от Държавната агенция за бежанците, като в него се уточнява, че част от настанените са се събрали на входа на центъра.

Броят на протестиращите варира и засега не може да се определи с точност. На място са изпратени полицейски части и жандармерия.

До сблъсъци между бежанци и и полицаи не се е стигнало до сблъсъци, но има напрежение.

По неофициална информация хилядите настанени искат да напуснат бежанския център в Харманли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Супер гърл ;-)

преди 7 години

Не знам как не ги е срам управляващите...Да ги оставят в тази мръсотия, чистачки или камериерки не са им осигурили. Не разбрах точно....срамота... А уж сме били гостоприемни.... толкова път са били до тук , ааааа .... ;-)

83

Анонимен

преди 7 години

Ами ако ги натоварите за турция дали Ердоган ще ги приеме нали искаха убежище сега какво в техните страни са живели по добре ли тогава за какво въобще са тръгнализа Европа .Какакво си мислеха че тук ще ги посрещнат със арабски килимчета ли и няма нито да работят нито да уважават този които им дава безплатно хляб ,далиса яли всеки ден въсъ своите държави или са спали гладни ? Никоѝ не ги е канил кани ги Меркел да им даде самолети ида идат там.

82

Анонимен

преди 7 години

Докъде я докарахме,даже и бежанците избегаха.Искали да се връщат.Освен да тръгваме с тях,щом казват че там от където бягат е по-добре.

fallback