Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Все по-малко руски граждани инвестират в недвижимост по Черноморието. Брокерите на недвижими имоти в Бургаско са категорични, че спадът в търсенето на ваканционни имоти у нас, след срива на рублата през 2014 година, продължава.

Очакването на бранша, че клиентите от Русия ще бъдат заменени с тези от Украйна и Казахстан не се оправдаха.

За тях е станало все по-трудно и по-малко изгодно да купуват имоти в България, обясняват от бранша.

Най-търсени са студиата за около 20 хил. евро и едностайните и двустайните апартаменти до 35 хил. евро. Брокери предупреждават и за продължаваща нелоялна практика на свои колеги да се презентират несъществуващи лукзозни имоти.

Предлага се и решение - да се публикуват само обяви с включени договори между собственик и агенция. То обаче също среща отпор, поради невъзможността на платформите за имоти да следят дали се спазва това правило.

Репортажът по темата вижте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

до 41

преди 7 години

Плевнеиев ги насочи руснаците у вас !!! Ти не разбра ли ????? Е от такива ,като тебе кютуци сме на това дередже !! Откога ви призоваваме да отидете в Русия - там животът е много хубав ,но вие сте се запънали като магаре на мост , като РУСОСИФИЛИСТИК , който го тресе сифилиса и управляващите са му виновни !!!!!!!

38

МНЕНИЕ

преди 7 години

Мисля че за този спад от Русия , е виновен Плевнелиев .Той се опита да пренасочи руснаците в Турция , там има Хотели . Но изяде Х.*** , и България с него .

37

БИЛЯНА

преди 7 години

До АнонименКАТО ЗА НАЧАЛО МОЖЕШ ДА ПОЧЕТЕШ МАЛКО КНИГИ ЗА ДА СИ ОТПРАВИШ ИЗКАЗА И КУЛТУРАТА НА ИЗРАЗЯВАНЕ. ОСТАНАЛОТО В СПОРА Е В БЪДЕЩЕТО С КРАВАРИТЕ ОТ КОИТО НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО...

fallback