Снимка: кадър, Нова телевизия
fallback

Теодора Милева – майката, отвлякла сина си без разрешение от бащата, го е сторила от Летище Варна, след като не успява от София.

Тя е пътувала на 5 септември от София до Варна, там е показала обратен билет, но е влязла през гейта за Истанбул, съобщи пред Нова тв Милен Тенев от "Гранична полиция – Аерогари".

Oще по темата

Три дни преди полета съпругът й е предупредил, че жената не е добре психически и има опасност да изведе сина им зад граница, с което той не е съгласен. 

"И към момента продължава да тече проверка в "Гранична полиция" за конкретния случай. Към настоящия момент сме установили няколко неща по отношение движението на г-жа Милева и нейния син. Наистина на 2 септември те са направили опит да напуснат страната в посока Хонконг през Летище София, но поради непредставен официален документ, с който бащата дава съгласие за извеждане на детето, майката не е допусната до полет. На 5 септември тя е пътувала с вътрешен полет от София до Варна, като е имала закупен билет и в обратната посока", обясни Милен Тенев, директор на регионална дирекция "Гранична полиция – Аерогари".

"В същото време тя е имала закупен билет от Варна за Истанбул за същия ден. Попадайки в салона и изчаквайки своя полет, тя вместо да се отправи към изхода за полета за София се е отправила към този за Истанбул", обясни още Тенев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо изтрихте втория коментар За отговорността.

31

За отговорността -3

преди 7 години

Чак след убийствата, когато са го съдиха за немарливо опазване на притежаваните от него оръжия, му е било повдигнато обвинение и за това, че е забременил жена с тежък психиатричен проблем, който се предава по наследство.Пиша всичко това, защото мои близки бяха съседи на това семейство и всички преживяхме ужаса, който сътвори тогава 17-годишният шизофреник.Затова си мисля, че нещо много не е наред в законодателството ни и криворазбраната толерантност спрямо психично болните носи големи беди.

30

За отговорността - 1

преди 7 години

Като знае, че жената е с психични проблеми, защо й е направил дете?Такива хора трябва да бъдат давани под съд, защото много добре са съзнавали какво правят - направил си кефа с лице от другия пол, за което се знае, че не е с всичкия, а после цялата държава да им оправя бакиите.Помните ли случая с масовият убиец в Студентския град през 1974 г.? И за бабата, и за майката на жената, която е родила убиеца, се е знаело, че не са с всичкия. Самата тя е била циклофреничка, Но инженерът, който...

fallback