Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама мъже са загинали, след като влак помете автомобила им на жп прелез, информират от МВР – Велико Търново. Тежкият инцидент е станал днес около 14.30 часа.

По първоначална информация на охраняем жп прелез, в района на горнооряховското село Правда бърз влак, пътуващ по направление София - Варна е блъснал лек автомобил "Деу Тико".

В резултат на това на място са починали водачът и пътник от лекия автомобил. Предстои самоличността им да бъде установена.

Причините за катастрофата са в процес на изясняване. На мястото има екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

Движението на автомобили и влакове в района на инцидента временно е спряно, извършва се оглед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Петя

преди 7 години

До ЗзЗВ България вече охраняем жп прелез не означава, че има прелезопазач, а че има сигнализация и бариерите са късички- само в дясната лента, лесно е да се заобиколят. А иначе бариерите бяха спуснати и сигнализацията работеше

10

Петя

преди 7 години

До анонименКакъв Калтинец??? Инцидентът стана на жп прелеза в с. Първомайци. Влакът подаде звуков сигнал 3- 4 пъти след което последва ужасен трясък. Машината беше спряла на 50- 100 метра от сухия мост, който е в пределите напървомайци. Вие в Калтинец сигурно сте гледали по телевизията.

9

Шаран БГ

преди 7 години

Тя голяма държава! Много села, много жп линии, много влакове, много прелези- особено в района на гр. Г. Оряховица!!! Човек се ошашява А пък ако е и журналист, че вземе и да го напише, --- върви разбери къде какво е се е случило.....

fallback