Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Днес на много места облачността ще намалее до предимно слънчево. Около и след обяд, главно над източната половина от страната ще има временни увеличения на облачността и на места там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

Максималните температури ще са между 17° и 22°. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН) пред агенция Фокус.

По Черноморието облачността ще е разкъсана със слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен предимно северен вятър. Максималните температури ще са 17-20°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. Температурата на морската вода е 23–24°.

Над планините облачността ще е разкъсана и на отделни места ще превалява. Ще духа умерен, по високите и открити части временно силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра - около 2°.

Днес в 17.22 ч. настъпва астрономическата есен. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

още 50 минути ще е лято

3

Анонимен

преди 7 години

Щото в тия аптеки ако минеш за половин час може да остановиш над 300 болни и е време данс да ги изтръскат до една

2

Анонимен

преди 7 години

Есента доиде и първия вирус с нея затова докторите ще са отпуска до трети а честит им празник место да пием ракия ще пием лекарства нема такава държава

fallback