Снимка: Reuters, архив
fallback

Първокласникът Станислав не успя да отиде на първия си учебен ден заради тормоз от към семейството му. На прага на училищния двор майка му е нападната от друга жена, която й отправила тежки закани, съобщава BTV.

Близките на 6-годишното момче са тормозени заради два заема от по 200 лв., взети от Кирил Александров, мъжа на нападателката, в рамките на две години. Парите отдавна са върнати, но те продължават да плащат. Майката Оля Иванова е причакана от жената на нарочения за лихвар и нападната на прага на училищния двор. Причината е, че семейство Иванови да подали жалба за изнудване и заплахи срещу съпруга й.

"Щом си пуснала жалба срещу мен, ти не знаеш законите, ти си си подписала смъртния акт", споделя какво е чула Оля от нападателката си.

Всеки месец Иванови дават по 100 лв. за заема. Според сметките им до момента дали близо 5000 лв. Парите идват от майчински, заплати, инвалидни пенсии на техни роднини и дори от еднократната помощ за първокласник.

Нароченият за лихвар отрича обвиненията, но не и предизвикания от съпругата му конфликт. По думите на Кирил Александров той не е убиец или измамник, а работар.

Полицията проверява обвиненията в лихварска дейност и съпругата му заради заканите за убийство пред училището. Докато събира доказателства, детето продължава да не ходи на училище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименDanone si beden vtozi be den malak grad

12

Anonimen

преди 7 години

До АнонименTake v zatvora no niama polisia

11

Anonimen

преди 7 години

Za100lv 5000lv tzkae ili kashtata v nai dobriaslu4ai potroshen v intenzivnoto tova polu4avash ot Dimo ili Pesho, aotShania-Koli nap us kash grada izariazvzsh vsi4koivseki spasiavash semeistva to. Polizia za tiah niama,no Bog e velik plashtazanas bezashtitnite

fallback