Нападението над колата на охранителите. Кадър: YouTube

Веселин Попов и синът му от Галиче, известни като Лунгарите, научили от новините, че са дирени от полицията.

"Не съм се крил, ето показваме се, че не се крием и сме на разположение. Не знам какво иска Ценко Чоков от нас", настояха те пред bTV.

Още по темата

Припомняме ви, че в нощта на събота срещу неделя кола на охранителната форма, която семейството на Чоков е наело да пази имотите му, била нападната от четирима маскирани мъже с бухалки.

Нападението – като от гангстерски филм, е заснето от охранителни камери. Същата вечер колата на охранителите, наети от сем. Чокови, е нападната с тръби и камъни и на друго място – при заведение на един от основните противници на Ценко Чоков – Веселин Попов – Лунгара.

Той обаче твърди, че в нощта срещу събота първо бил в заведението си, след това се прибрал вкъщи. Отрича, че е насърчавал свои хора да хвърлят камъни по колата на охранителите. А също, че е заплашвал Цветелина Чокова от автомобила си пред дома й.

Синът на Попов каза, че знае, че е обвиняем по случая с нападението на колата, тъй като е пуснат за издирване.

"Определено бях пред заведението и не съм участвал в това нападение", настоя той.

"Ние си чакаме адвоката и отиваме в полицията да се предадем да видим какво сме направили пак без да знаем", каза Веселин Попов.

Жената на Чоков обаче заяви, че това, което говорят Попови, е много несериозно. Тя каза, че ще предостави клип, в който той стои пред дома й. Щяла да предостави и всички други уличиващи кадри, които притежава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase