Снимка: Facebook
fallback

Майката на покойния съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов, е научила от обвинената бивша Мисис България за смъртта на сина си. Това разказа Мартин Златев, който се познава със семейството от 20 години.

След смъртта на Николай - Златев е трябвало да вземе майка му от вилата й над Виница. По пътя тя е звъннала на Анита Мейзер, която по телефона й казала: "Синът ти се обеси".

Oще по темата

"Тази жена (бел. ред. Анита Мейзер) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема", посочи Златев пред bTV.

По думите му видими проблеми между Анита и Николай не е имало.

"Като семейни приятели сме се събирали нееднократно, правили сме купони. Последно бяхме заедно миналата година на 15 август на празника на Варна", заяви Златев.

Преди две седмици пък Анита Мейзер е била в дома му, за да й помага със съвети как да си купи място в местност около Варна.

Мартин Златев няма обяснение за смъртта на Николай. "Това е едър, здрав мъж, уравновесен, води здравословен начин на живот", настоя той.

Други приятели на Николай бяха категорични, че никога не е имал навика да къса свински опашки, за да доказва своята сила.

"Никога не е практикувал такива неща, това е пълен абсурд. Някой го е направил. Той никога не би си причинил такова нещо", заяви един от близките му приятели.

Близките на Димов са убедени, че той не е взимал никакви помощни вещества, спазвал е единствено хранителен режим. Не са забелязали промяна в неговото поведение и не знаят да е имало напрежение между него и Анита Мейзер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 7 години

Голяма драма с тая стара дама баба Анка страстоубийката

31

Анонимен

преди 7 години

Тъпкал се с химия как няма да има проблеми сексуални. И с тези силови спортове кой знае колко са го били в главата. Мозъка му е каша. Инсулт ли? Ако е имал аневризма? Нещо е бил отчаян.

30

Анонимен

преди 7 години

До 26Ти май не разбираш. Той има сексуални проблеми. Секс не правят. Правили са но са си омръзна ли от садо изпълненията.

fallback