Снимка: архив, БулФото
fallback

Засичане на пътя стигна до побой в Пловдив.

Получен е сигнал, че в 14.00 часа на бул. "България" е възникнал инцидент, при който лек автомобил "Ауди 80“ е бил засечен от "Шкода", съобщиха от Районна прокуратура-Пловдив.

Подаден е звуков сигнал от шофьора на засечения автомобил, вследствие на което от лекия автомобил "Шкода" са слезли двама мъже и са нанесли побой на 31-годишния водач на "Ауди"-то, както и удари по колата.

В автомобила на пострадалия шофьор е пътувала бременна жена, която е станала свидетел на побоя. На място е пристигнал екип на Трето РУ на МВР-Пловдив и на Спешна помощ.

По случая е образувано бързо производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, като двамата извършители, на 36 г. и 29 г., са задържани за 24 часа в ареста на Трето РУ на МВР-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

1

преди 7 години

Защо в този сайт се трият коментари ? Как му се викаше на това,модерна дума беше,нещо с ц започваше?

20

Нед

преди 7 години

Май има доста необразовани хора тук .За ваше сведение Шкода са собственост на Фолксваген и по време на демокрацията извадиха 10000 модела нови коли.Ама вас явно ви влече ретрото още , сигурно си карате Москвич и Жигула :)

19

От морето

преди 7 години

Видя ли пловдивски номер, косата ми настръхва. Чудя се дали в този район някой въобще ходи на курсове или всички си купуват книжките. Вчера един щеше да ме удари. Аз съм на път с предимство, би следвало да ме изчака, но кой ли познава знаците. Преди два дни един паркирал потегли рязко пред мен без поне мигач да даде, за малко да го чукна.

fallback