Снимка: Булфото, архив
fallback

Районната прокуратура в Пловдив проверява случая със загиналото 2-годишно дете в строителен хипермаркет вчера.

Има различни версии за случая. Според едната мостра за баня е паднала върху него.

Oще по темата

Другата е, че докато родителите пазарували детето се покатерило на една от вградените мивки. Модулът обаче се разклатил и то паднало на земята, като ударило сериозно главата си, съобщава Нова тв.

Откарано е в болница, където  лекарите го реанимирали в продължение на час и половина, но без резултат. Точната причина за смъртта  ще стане ясна след аутопсията.

Обвинението, което може да бъде повдигнато в този случай е за причиняване на смърт по непредпазливост и се наказва със затвор до 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Родител

преди 7 години

жалко за детето,кого ли да обвиним за това не знам.Както се сещате аз се имам за отговорен родител ,но съм имал достатъчно случай в които направо са ми настръхвали косите и само живия късмет не се стигнало до злополука, е май не съм толкова отговорен родител или пък съм и като всеки друг съм си минал пред премеждията през които всички родители минават, но за съжаление понякога наистина стават злополуки не винаги късмета помага.

52

Мъж!

преди 7 години

Жалко за детето, ама къде, по дяволите, са блеели родителите му?!? Все пак става въпрос за 2-годишно дете, което НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ САМО ЗА СЕБЕ СИ, НИТО ПЪК ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ!

51

Анонимен

преди 7 години

За престъпната безотговорност на родителите ясно. В това няма съмнение. Обаче си мисля и за служителите в магазина които бягат и се крият от клиентите като дявол от тамян. Вечно са заети с някакви си техни работи. Човек остава с впечатление че като им влезе в магазина им пречи да работят. Ако служителя който е отговарял за отдела си беше на мястото можеше да компенсира некадърността на родителите.

fallback