Снимка: Булфото
fallback

До края на август очакваме още едно захлаждане. През първата половина на септември времето ще бъде чудесно, за да отидете на море, заяви в ефира на Нова тв климатологът доц. Георги Рачев.

Той прогнозира, че до края на следващата седмицата също ще има топло време в страната ни и обясни, че всяка година се наблюдава такова рязко захладняване през август.

Той поясни, че силният вятър прави усещането ни за студ по-голямо.

Рачев допълни, че подобно рязко понижаване на температурите винаги се случват покрай 6 и 15 август. А тези промени са предвестник на идването на есента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

спинозен комар

преди 7 години

Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купона си тече,никой никъде никъде не може да ме спре,да се чувствам добре.

4

Поздрави от Хамбург.

преди 7 години

Преди една седмица се върнах от Слънчев бряг.Наистина всичко е на много високо ниво.Много съм доволен и пак ще се върна.Не бях почивал в България от 7 години и приятели немци ме убедиха че при нас е супер което е странно но се съгласих и останах очарован.Не живя в България от 17 години и се прибрах със нагласата поне за нашата традиционна кухня а се оказа че всичко е перфектно.За коментираштите доло мога да кажа че една медуза не видах и едно водорасло,плажа е чист както и водата.

3

Анонимен

преди 7 години

на остров крит е идеално за море и през октомври.

fallback