Снимка: Reuters, архив
fallback

Д-р Таня Попова, жената, чието дете й беше отнето, тъй като го беше оставила затворено в автомобил на висока температура, твърди, че е жертва на сценарий, зад който се крие личен конфликт.

"Всичко е нагласено, забъркват ме в сериали", категорична е тя.

Oще по темата

Попова твърди, че не може без детето си. Обяснява, че го оставила в колата, защото имала работа за минути.

"Умишлено спрях на платен паркинг, който е до църква. Помолих жената, която работи там, да го наблюдава, съвестно ми беше да го събудя. Оставих всички врати да влиза въздух", разказва тя пред bTV.

Д-р Попова се чуди защо институциите й причиняват това нещо, като цял живот е помагала на хора и е спасявала човешки животи.

Разказва, че работи от първия ден след раждането. "Сама съм в живота. Работата за мен е много важна", заявява Попова. Всеки ден тя ходи да вижда 8-месечното си бебе Сюлейман.

До месец ще стане ясно дали детето ще й бъде отнето за постоянно. В лекарския съюз ще обсъждат поведението на д-р Попова. Има опасност да я изключат от съюза заради уронвяне на престижа й.

Колега на Попова я подкрепи и каза, че в случая жената е сгрешила, но иначе тя се грижи за децата и не бива да й ги отнемат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Слънце

преди 7 години

Бебето Сюлейман? Тя май доста свободно си я кара. Дай Боже този Сюлейман да не тръгне по ислямистки пътеки.

50

Анонимен

преди 7 години

Благодаря за цензурата в първия ми пост по темата, но нещата трябва да се назовават с истинските им имена според мене.

49

Господинов

преди 7 години

Малко ли РОМчета обикалят по улиците като бездомни кучета?! Гладни, голи, боси. Просят, крадат, притесняват хората. Защо тях никой не ги отнема от родителите им? Или наистина има тенденция бели деца да бъдат насила отнемани от родителите им за щяло и нещяло? И да служат за осиновяване ли, за търговия ли, кой знае...

fallback