Снимка: кадър, Youtube
fallback

Обвинение за едро хулиганство е повдигнато срещу 31-годишния Ангел Радичев, който вчера заплаши със саморазправа водач на автобус.

Повод за нападението станало изпреварване от страна на автобуса, който препречил пътя на луксозната кола, шофирана от Ангел с висока скорост.

Oще по темата

Досъдебното производство е предадено на Районната прокуратура в Карнобат, на чиято територия е извършено престъплението.

Пред разследващите полицаи мъжът, ритал автобуса, обяснил, че изпаднал в състояние на афект, съжалявал за действията си.

Мъжът е с над 50 нарушения на пътя, десет от които са за превишена скорост. Три пъти му е отнемана книжката. Повечето нарушения агресивният шофьор е направил като водач на мотор. Нарушенията му са основно за превишена с 30-40 км/ч скорост в градски условия. Има и едно нарушение за превишена скорст на магистралата – шофирал е със 152 км/ч, при ограничение от 140 км/ч., съобщи Нова тв.

Всички издадени актове са платени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Селски падар

преди 7 години

До До 68БАТКА е голям селски *** с малка ***! Ако тоя номер го направи на някой запотен тираджия, това ще е послидната му грешка за следващите 6 месеца докато чака да му махнат гепса!

65

Иван Иванов

преди 7 години

Шофьора нямаше да му "засече" пътя ,ако мерцедеса се движеше с нормална скорост. Автобусът предприема нормално изпреварване като мерцедеса вероятно едва се е виждал , но при скорост от 250 км/ч настига автобуса за два пъти по-кратко време и джигита си мисли ,че лентата,в която се движи трябва да му бъде свободна и всички да му правят шпалир. Всеки е попадал в подобна ситуация,когато изпреварва нормално и някой с бясна скорост го настига и започва да свети - едва ли не трябва да се изпаря от пътя

64

Анонимен

преди 7 години

Какво значи едро хулиганство?Един Ембак преби човек с камък и сега е на свобода.И ако на тоя му беше чисто досието това правеше ли го по добър.Шофьора на автобуса който е засякъл мерцедеса,като е застрашил живота и здравето на пътниците едър хулиган ли е?Не се пенявете толкоз.В България ако имаш пари и връзки закон ние те лови.Тоя ако има пари да си плати няма да го пипнат.Но ако няма може и в затвора да иде.Какво значение има в края на краищата този бургаски младеж?

fallback