Снимка: архив Булфото
fallback

ТИР се самозапали в района на 65 км на АМ "Тракия". Движението по магистралата в посока София е спряно.

Това съобщи говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов пред "Фокус".

Сигналът за инцидента е подаден около 21.30 часа. на тел. 112.

Екипи на пожарната от Пазарджик с два автомобила гасят тежкотоварния автомобил. В резултат на инцидента на пътното платно има изтекло гориво. Предприети са бързи действия за ограничаване на пламъците, тъй като в близост до пътя има сухи треви и има опасност огънят да ги обхване.

Патрул на "Магистрална полиция" отклонява всички автомобили от Пътен възел "Церево" през град Септември-към главен път I-8 Белово-Костенец-София.

До приключване на дейностите по гасенето на тежкотоварния автомобил и почистване на платната за движение, всички автомобили движещи се по магистралата в посока София да използват обходния маршрут.

Причините за инцидента се изясняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Grom

преди 7 години

То по обходния маршрут няма асфалт или последно е имало преди 50 години...

2

4

преди 7 години

Има ли ден, в който да няма инцидент на Тракия ? Пазете се хора ! Половин час по-бързо до/от морето нищо няма да променят !

1

Диф Селян Дур

преди 7 години

ТИР или TIR (от френски: transit international routier международен пътен транзит)е митническа конвенция за международен превоз на стоки с използване на ТИР карнети.ТИР камион - камион за международни товарни превози използващ ТИР карнети. Последно какво се е запалило?

fallback