Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Пиян 27-годишен шофьор блъсна и уби братовчедка си в Карнобат. Ужасният инцидент е станал вчера около 19,40 ч. на кръстовището на улиците "Йордан Йовков" и "Места", разказва 24 часа.

След катастрофата шофьорът, който е неправоспособен водач поради отнемане на шофьорската му книжка в началото на юни тази година за управление след употреба на алкохол, е тестван с дрегер, който е отчел 2,88 концентрат в кръвта му.

Пострадалата 37-годишна жена е откарана от екип на Спешна помощ към болницата, но по време на превоза тя е издъхнала. Тялото й е откарано за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ-Бургас.

Шофьорът-убиец е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Tozi piyan safiyor Trigna umisleno da Macka tam naroda kideto sa sabrali horata zada gledat gudeja zatikiv mu tryabva 30 godini zatvor za pouka

11

Анонимен

преди 7 години

Да като онзи пияница де се качва кога е пил ама философ като си такъв место акъл да даваш ко за себе си не мислиш поне мисли за околните ама компентен по всичко

10

КАТ е вреден

преди 7 години

Единственият познат на света начин да са намалят до минимум нарушенията и престъпленията е, че всеки човек трябва да бъде убеден в неизбежността на наказанието, ако наруши правилата. В България е обратното - всеки е убеден, че няма да бъде наказан, добре знаейки, че КАТ не работи, а само имитира, че работи правейки акции от ден до пладне, публикувайки неверни статистики и налагайки промени в закона за все по-строги наказания, които после не прилага.

fallback