Снимка: архив Reuters
fallback

Жена от Мадан е шофирала микробуса, в който загинаха 4 българки - берачки на ягоди край Мадрид, съобщи "24 часа". Тя е работила цял ден и вероятно е била много уморена. Останала е жива.

Oще по темата

По-радно днес стана ясно, че 3 жени от Неделино са загинали, а още три са тежко ранени след жестока катастрофа в Испания. Трагедията се разиграла на магистрала, на 120 км от Мадрид около 17 часа българско време в четвъртък.

По първоначални данни загиналите жени бяха 4. По-късно външно министерство опроверга информацията и обяви, че става въпрос за 3 загинали.

Катастрофата с общо 11 българки в буса е станала на прибиране от работа. На качаване на магистралата бусът е ударен от ТИР. Две жени - на 42 и 39 години, загиват на място, а третата 2-3 часа след това. Четвъртата жена е починала тази сутрин. Останалите са транспортирани в болница в Авила и Саламанка.

Четирите жени живеят в един квартал над църквата в центъра на Неделино, на ул. "Баба Тонка" и са комшии. За починалите е потвърдено от работещи в кампуса неделинци. Там има около 80 души.

 *Информацията е обновена в 15:10 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Гладен редактор

преди 7 години

Значи от министерството опровергават че починалите са 4 жени, казват че са 3 а вие си държите на своето... четвъртата починала тази сутрин. Абе вие нормални ли сте???? TЪПИ ЖУРНАЛИСТИ, АМА МНОГО TЪПИ... ЧАК ВДЛЪБНАТИ.Аре като сте толкова знаещи и имате повече информация от министерството, кажете името на четвъртата жена? Не знаете нали, но трябва да държите хората в стрес... да не би случайно да е някоя тяхна роднина и те не знаят. Мaлоумници такива долни и жалки...

6

Анонимен

преди 7 години

До РедакторНе обръщай внимание, същото Борянче списа "туниско" гражданство, така че....

5

Бочаков

преди 7 години

Много такива бусчета правят нелегални курсове между бг-то и западана европа, обаче както винаги няма кой да ги излови.

fallback