fallback

Общ преглед

Силна градушка с големината на орех удари Пловдив около 15:30 часа.

Над 80 сигнала за наводнения и паднали дървета са подадени  след градушката, съобщи Цвятко Дешев, говорител на пожарната в Пловдив.

Наводнени са три големи подлеза – този при Аптека "Марица", при хотел "Тримонциум" и при Централна поща. Наводнен е и приземен етаж на Детска клиника при Университетска болница.

Там приоритетно са били изпратени екипи на пожарната за отводняване. Има и около 10 сигнала за паднали върху автомобили дървета.

"На ул. "Димитър Талев" дърво е паднало едновременно върху 5 автомобила", каза Дешев пред "Фокус".

Всички служби на пожарната са по обекти за отводняване. Служители на ОП "Паркове и градини" също чистят паднали дървета, чистят се и шахти.

Вижте кадри от градушката в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Къде си, приятелю, онемя ли ? Или пак си някъде мислено по древните гръцки поля ? Не си на моето ниво, за да спорим. Съжалявам, че си загубих времето с теб. Хайде, върви да береш маслините на мързеливите гърци.

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВъртиш, сучеш и само за евро, БМВ и дискотеки ми говориш. Умствения багаж е важен за манталитета моето момче или каквото си там. Само, че ти си толкова повърхностен дървен философ, че няма как да го разбереш. Толкова разпалено ги защитаваш тези мързеливи мазни гърци, че накрая ще се окажеш някой от техните заблудени студенти, дошли да учат в България по държавна поръчка.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТук вече мислим по един и същ начин. Ще вземем накрая да намерим общ език

fallback