Снимка: Булфото, архив
fallback

23-годишен младеж от Перник е загинал, докато инсталирал интернет на жилище, съобщиха от полицията за БТА. Инцидентът станал вчера следобед на ул. "Граово".

Младото момче се качило на електрически стълб, за да извърши техническите манипулации, но по невнимание се хванало за жиците.

Последвало късо съединение и младежът обгорял. Той веднага бил закаран в пернишката болница, но лекарите не могли да го спасят.

Загиналият е служител на фирма - доставчик на интернет услуги. Трагичният инцидент е станал при изпълнение на служебните му задължения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Лека му пръст

преди 7 години

Лека му пръст.Никой не заслужава нелепа смърт.Човек трябва да внимава какво прави.Казвате инструктаж...Какъв?"Не хващай жиците с ръце,тече ток."И още-"Не минавай поулицата,има коли;Не използвай пералнята за тренажор на хамстера;Не се качвай нависоко,може да паднеш;Не влизай на дълбоко,ако не можеш да плуваш...Списъкътможе да бъде много разширен...Основните причини за трудовите злополуки са липсатана трудова дисциплина и неспазване на технологичните изисквания.Другото санещастни случаи...

13

Анонимен

преди 7 години

До 13: "Инструктажа" по фирмите се прави така: носят ти една тетрадка, ти се подписваш в нея, и се води че си минал инструктаж :)

12

Анонимен

преди 7 години

Бас държа, че фирмата не си е направила труда да направи инструктаж по безопасност на труда и да го обучи като хората, което в миналото беше абсолютно задължително. Сега всякакви хора без елементарни познания и квалификация работят каквото дойде. Квалифицираните вече се броят на пръсти.

fallback