fallback

Общ преглед

Тежко е състоянието на единия ранен водач на тир от челния удар между два тежкотоварни камиона на Околовръстния път за Пловдив.

"49-годишният мъж от Хасково е с множество разкъсно-контузни рани по тялото и с опасност за живота", съобщиха за Dnes.bg от УМБАЛ "Св. Георг", в която той е откаран.

Към този момент лекарите не могат да дадат прогнози за живота на мъжа, защото все още се извършват манипулации в шокова зала.

"Карат бързо и никой не ги контролира", заяви очевидец на инцидента, който работи в автомобилен сервиз в района.

Жертвата на мелето е 52-годишен пловдивчанин. До трагедията се стигна, след като два тира се удариха челно малко след 16 часа този следобед. Причината за катастрофата е несъобразена скорост. Заради челния удар няколко часа движението по Околовръстния път на Пловдив беше спряно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

abv

преди 7 години

Аз вчера бях близо до катастрофата. Удара се е получил ,защото по-малкия камион се е опитал внезапно да влезне в бензиностанцията на Петрол през изхода и е завил рязко наляво. Другия камион беше направил спирачен път 7 -8 м.

10

abv

преди 7 години

Целия път от Асеновград до детелината за София Плаче отдавна за разширение. Асеновградско трябваше много отдавна да се разшири. Трафика по него е по-голям от околовръстното на София. Но в София направиха три ленти в посока, в Пловдив благодарение на ГЕРБ нищо не се прави и пътя си стои с по една лента в посока.Този път трябва да се направи с мантинели между двете платна.

9

Оня с Трабант-а

преди 7 години

Като седнат във високата кабина и се чувсват безопасно.Решават,че са богове на пътя.Гледат от високо на нас мъничките в ниското.Да ама в този случай срещата е била с друг "бог".Лека му пръст на загиналия,а другия дано се оправи.Ако се чете от водачи на товарни автомобили,нека бъдат по-внимателни към водачите в малките автомобили с недостатъчно конски сили.

fallback