Снимка: bTV
fallback

Без пострадали като по чудо се размина поредна тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла.

Заради несъобразена скорост един в друг се ударили два тира и три леки автомобила.

Катастрофата е станала малко преди разклона за село Тръстеник. Заради задръстване турски ТИР с извънгабаритен товар е намалил рязко скоростта си. Движещите се зад него два румънски автомобила са се движели бързо и водачите не са успели да реагират. Последвал верижен удар между камиона и двете коли.

Зад тях е имало български ТИР, който на свой ред затиснал автомобилите, а в задницата му се ударила трета кола с румънска регистрация.

Всички пътували в пострадалите коли са се разминали само със силна уплаха, съобщи bTV. Заради катастрофата движението бе затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Тунджата

преди 7 години

До мамалигаПапагал, къде си тръгнал да разправяш? В Румъния карат като ненормални, никакви агънца не са, ние имаме по - голяма култура на пътя около тях !

9

Шаран БГ

преди 7 години

Този път отдавна плаче за магистрала поне до проектната връзка с "Мизия". Казано е -- СКОРОСТТА УБИВА! При скорост 90 км/ч / т.е. 25 м/сек/ 100 метра дистанция не е достатъчна за безопасно спиране ! Мислете трезво -това са 4 сек. /ЧЕТИРИ СЕКУНДИ /. Да реагираш, да преместиш крака върху *** на спирачката, да натиснеш, да се задейства системата,/ ако е напълно изправна/ и да спреш!! При "смело" и безразсъдно поведение на пътя всяка скорост е опасна! А румънците са хора като нас......

8

мамалига

преди 7 години

Румънците са едни от най-смотаните водачи .Накупиха си нови автомобили и щом минат границата елате ги вижте.Газ до ламарината.Иначе в Румъния са агънца.Там има полиция и големи глоби.От Русе до В.Търново да видиш полицай е по-малко вероятно от това да спечелиш джакпот от тотото.

fallback