Снимка: архив, БулФото
fallback

Седем души са задържани до 24 часа, заподозрени за нападение и побой над млад мъж, живеещ в краен квартал на Русе. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за пострадалия от побой 28-годишен мъж е подаден на 20 юни.

Той обяснил на униформените, че през нощта забелязал в двора на къщата си група мъже, които обирали плодовете на едно от овощните му дръвчета. Бил нападнат, след като им направил забележка.

Задържаните са на възраст между 18 и 34 години. Случаят е докладван на Районната прокуратура в Русе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

само неа се плашите

преди 7 години

"Вие не ни трябвате повече от 4 милиона". - посланникът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец-1997 год"Винаги, когато се връщам тук, виждам, че страната е във все по-добра форма" Ейвис Боулън 2003 год"Няма нищо страшно България да бъде 6 даже и 5 милиона души" - отговор на Асен Агов депутат в 41 НС от "Синята коалиция"-ДСБ на въпрос относно демографският проблем на България на водещата Силвия Стефанова по радио К-2

19

Шаран БГ

преди 7 години

Не знам точно какво е написано в законите ,но те не трябва да противоречат на Конституцията!Естествено, у нас всичко е обърнато с краката нагоре и дава възможност на богати и бандити да избягват наказание. А Господ да му е на помощ на стопанина, опитал се да защити имота си !! Вече не един човек лежи в затвора за това. Понеже сме държава с трета " независима" власт ,станала за посмешище на цяла Европа!!В Страсбург им додея да се занимават с нашенското кривосъдие !!!!!

18

БХК

преди 7 години

БХК защо спи ,веднага да започне антибългарската си кампания.

fallback