Снимка: архив, Булфото
fallback

Пламен Дишков - Кела е посетил в болницата днес следобед простреляния Димитър Желязков, съобщава "24 часа".

Някогашните врагове са се сближили през последните години и засега са в много добри отношения, потвърдиха близки до бившия сикаджийски бос Дишков. Кела и Очите често се виждали в петзвездния хотел в Поморие, в който Дишков живеел.

Болничната стая на несебърския бос все още се охранява от полиция по настояване на негови роднини. Той е в съзнание, а жизнените му показатели са стабилни, казаха от МБАЛ Бургас.

43-годишният Димитър Желязков бе прострелян с пет куршума вечерта на 8 юни в ресторант "4you" в Слънчев бряг. До престрелката се стигнало след скандал с пазарджиклията Божидар Кузманов - Божо Кравата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Поп Грую

преди 7 години

И к'во му е занесъл Кела? Памперси?

31

Анонимен

преди 7 години

Не се разбра Очите на кого се отчита, че толкова го пазят.Невъзможно е мутрата сама да си събира рекета. Това си е слугинска работа.Истинската мутра в момента е в сянка. Ама кой ли е?В кой сайт залагат кой е собственика на Очите.

30

Анонимен

преди 7 години

До Скитник"45 годишното наследство на бай ви Тошо! Очите, Кела и Кравата"Абе шматарок, тези по времето на бай Тошо са били в детската градина бе, кога ги е учил. Май избягалите от Белене 89г. са ги учили бе гереушник!

fallback