Снимка: архив, БулФото
fallback

Димитър Желязков - Митьо Очите е в съзнание и диша самостоятелно, но състоянието му остава тежко. Това съобщават от МБАЛ - Бургас, където той е на лечение, след като бе тежко ранен на 8 юни при престрелка между банди.

От болницата уточняват, че между 3000 лева и 5000 лева на ден струва лечението на всеки един пациент  в Реанимацията на МБАЛ – Бургас.

През последните дни се появиха неверни интерпретации и се завъртяха баснословни суми около цената на лечението на Димитър Желязков, които не отговарят на истината, категорични са от МБАЛ-Бургас.

Oще по темата

"Желязков е опериран от хирурзи на МБАЛ-Бургас и, както се прави и в много други случаи, бяха повикани консултанти, които да дадат второ мнение", допълват от там.

От лечебното заведение посочват, че на година в реанимацията постъпват стотици пациенти с нарушения на основни жизнени функции и непосредствена опасност за живота, и за всички се полагат еднакви усилия.

"Димитър Желязков не е първият пациент, приет в тежко състояние, нито първият, на когото се е наложило кръвопреливане, и със сигурност не е последният, когото ще спасим", коментират от болницата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 7 години

..съжалявам,че е в съзнание..надявах се поне Божието правосъдие да го настигне-като си нямаме държавно такова..

27

....лудия......

преди 7 години

Колко майки е разплакал този хубавец ....В България само политиците и престъпниците (които са тясно свързани) са на почит и уважение. Кога някой журналист е писал статия за умиращ ителектуалец или учен от БАН.

26

Mx

преди 7 години

То когато на баба ми две банки кръв трябваха ме караха да ги купувам, че нямали. Еднакво е на кукуво лято

fallback