Снимка: архив, Bulphoto

Несебърският бос Димитър Желязков - Митьо Очите, е бил вкаран отново в операционната тази сутрин и в момента операцията му продължава, съобщава 24 часа.

Хирурзи са преценили, че могат да направят ревизия на засегнатите му органи, но операцията не касае конкретен орган, уточниха запознати.

Още по темата
Според медиците състоянието на Митьо Очите все още остава критично.

Доста по-добре е простреляният бургазлия Кольо Магарето, който е бил в компанията на Очите по време на престрелката. Той бе ранен в крака и е възможно до няколко дни да бъде изписан от Бургаската болница.

Междувременно в Бургас плъзна слух, че няколко часа след погребението на загиналия бодигард Александър Алексиев, гробът му е бил жестоко поруган.

По-рано Георги Матев, изпълнителен директор на МБАЛ - Бургас, съобщи, че лечението на Желязков излиза между 2000 и 3000 лв. на ден. Всъщност толкова излизало един ден на който и да е пациент в реанимацията. "Сумата е различна в зависимост от състоянието на болния и вида на медикаментите, които са необходими за лечението му", поясни той.

Сред по-скъпите били медикаментите за съсирване на кръвта и лекарствата за поддържане на белодробните функции. Точно такива се използвали в момента за лечението на Димитър Желязков - Митьо Очите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase