Снимка: Reuters
fallback

През нощта ще преобладава ясно време. Утре ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще е почти тихо.

След обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места в планините краткотрайно ще превали. Максималните температури ще са между 26 и 31 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.

Привечер от запад ще започне по-съществено увеличение на облачността и през нощта срещу четвъртък на много места, главно в Северозападна България ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевици.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След пладне ще се развива купеста облачност, но краткотрайни превалявания ще има само на отделни места в Западна Стара планина и Рило-Родопската област. Вечерта от запад ще започне по-съществено увеличение на облачността.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. По-съществени увеличения на облачността ще има по северния бряг, но вероятността за валежи е малка. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Ще е топло, максималните температури ще са между 25 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 18-19 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Застраховател

преди 7 години

Айде синоптициии чакам ви градушката колкото не грахово зърно не като лешник не като бадем не като орех не като яйце не като кокошка не като бостан не като цомби 70Д не като тиква 2т не като кит ами като цял метеорит бе $$$$$

1

Професор

преди 7 години

Дано вали много и издави комунистите! Торнада, урагани и градушки! Да им е кофти на комунистите!

fallback