Снимка: Facebook
fallback

Строителните работници, които са заети с ремонта на Аспаруховия мост във Варна, бяха изловени да си дремват на работното място.

Снимката стана хит в мрежата и бързо предизвика масово недоволство от страна на жителите на морската ни столица.

Те са ядосани, че са принудени всекидневно да се борят със затруднения трафик заради ремонта, а в същото време мъжете губят време в сладък сън.

Снимката е придружена с кратък коментар: "Скоро ще стане мостът!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 7 години

До ШишиТози дето изпълнява функцията на кмет в момента носи главно вината тези ремонти да не се случат 5-6 години по-рано! Проектите са готови от 2005-2006 година, както и за миналогодишните ремонти. Докато не взеха властта във Варна се бламираше изцяло развитието на града (все пак едни 30% комисионна са си значителни пари). Да не говорим, че спряха още толкова проекти, които отдавна вече трябваше да са готови и за които 2010 година имаше осигурени пари!

26

Симо

преди 7 години

И за какво ми се изтри коментара?!Може би защото написах, че така се правят "качествените" ремонти в цяла Варна от "Хидрострой" ли?

25

:)

преди 7 години

Шефа им е казал, че трябва да го карат по-бавно, за да вземе повечко пари. Всеки е виждал затворена магистрала, по която не се работи и то с дни. Това е системата в Бантустана и ще се промени само, когато мафията бъде махната от Парламента и вкарана по затворите. Дали вярвам, че някога ще се случи? Не ! С толкова *** и жалък народ - НИКОГА!

fallback