Снимка: архив, Булфото
fallback

Почина и второто близначе, което падна от осмия етаж от жилищен блок във Варна. Трагедията се разигра в събота сутринта на ул. "Петър Райчев" във варненския квартал "Левски".

Oще по темата

Преди фаталния инцидент близнаците Емил и Теодор били оставени за кратко без надзор.

Децата се добрали до отворен прозорец на закритата тераса, като се качили на табуретки и паднали през него.

Едното дете загина на място, а другото бе откарано в болница в много тежко състояние. След операцията на най-тежко засегнатия бял дроб детето е било със стабилизирани основни жизнени показатели, но претърпените травми били многобройни и опасността за живота оставаше.

През нощта срещу вторник състоянието на малкия пациент се влошило и въпреки реанимационните дейности на лекарите детето е починало, съобщи "Монитор".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Шоп

преди 7 години

Такова нещо може да стане само ако ги оставят нарочно в стая с отворен прозорец и табуретка до него.Или са ги метнали умишлено и разиграват постановки.

13

Анонимен

преди 7 години

Животозастрашаващите инциденти, които може да си самопричини едно дете са: поражение от електричество, падане от височина, отравяне, задушаване (вкл. поглъщане на предмети). Това че случаите са малко на брой ги прави напълно предвидими и предотвратими.Следователно това и престъпно нехайство от страна на родителите. Те трябва да понесат съответното наказание във възможно най-суров вид

12

аре къш

преди 7 години

До Комсомолец Стига идиотизми, бе! нямало такива случаи при социализма!? Имаше , но не ги оповестяваха. За справка - прочети "Частни случаи" на Калин Донков и тогава се изказвай. Борисов да не е виновен и за твоя идиотизъм!?

fallback