Снимка: архив Reuters
fallback

Намерена е майката, която в понеделник е изоставила новороденото си момиченце в сак в спешното отделение на болницата в Първомай, пише "24 часа".

Oще по темата

Ангелина живее в Димитровград и изоставила детето, защото не можела да го гледа. Тя родила в домашни условия, с помощта на бащата на момиченцето в къщата, в която живеят, в село Поповица.

Веднага след появата на малката Ралица на бял свят обаче Ангелина подхърля дъщеря си в болницата. Там лекарите намират новороденото с непрерязана пъпна връв и плацента.

"Няколко часа престоя в кувьоз, тъй като бе охладено. В момента детето е стабилизирано", коментира шефът на първомайската болница д-р Румяна Бойлова.

Майката е издирена и полицията и е настанена в АГ отделението, тъй като има усложнения след раждането.

Жената не е от ромски произход. Бебето е от мъжа, с когото е живяла на семейни начала. Районната прокуратура в Първомай започна разследване по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

зле

преди 7 години

Това по какъв начин е новина и защо загубих една минута от живота си, за да го чета.

8

Анонимен

преди 7 години

39-годишната ромка Ангелина от Димитровград и любовникът й, баща на бебето, изоставиха новороденото момиченце в черен сак в здравното заведение. 39-годишната Ангелина е под запрещение, шизофреничка е и има телково решение,а бащата на момиченцето е семеен и е 64 годишен.

7

Анонимен

преди 7 години

И да не бяхте писали произхода, то си беше ясно. И все пак има известен напредък. Преди няколко години ги мятаха в кладенците. Сега все пак и минала мисълта, че има болници.

fallback