Снимка: Wikimapia
fallback

Юнското море ще ни излезе на половин цена спрямо разгара на сезона през юли и август, показва проверка на "Новинар". Сред хитовите промоции е предложение за почивка за 30 лв. на ден на база аll inclusive в кокетен хотел на Северното Черноморие. За сравнение по време на топсезона цената в него скача поне двойно.

Заради изгодните оферти родните курорти и на юг вече са пълни с туристи и от страната, и от чужбина.

"Има много хора в момента, скандинавци, поляци, холандци и др.", обяснява заместник-председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Веселин Налбантов.

Той подчертава, че проблем продължават да бъдат безразборно паркиралите коли в комплекса, както и сергиите с всевъзможни дранкулки по тротоарите. Според него това отблъсква посетителите на курорта. Заради това е внесено предложение в туристическото министерство алеите и тротоарите, които в момента се стопанисват от дружество, да бъдат прехвърлени на община Несебър.

"Идеята е да се прехвърли на общината, както стана с остров Света Анастасия", коментира Налбантов.

В момента туроператорите предлагат и различни ваучери, с които почивката на база аll inclusive излиза колкото нощувка в къща за гости през август.

Пакети и за хотели в южните, и за северните морски курорти, може да намерите за цени между 29 лв. и 60 лв. Освен храна и напитки на корем в офертата влиза още безплатно ползване на външен басейн, чадъри и шезлонги, напитки от бар на плажа.

Много от модерните ни хотели вече имат и лифт от хотела до плажа. Други комплекси също предлагат изгодни оферти с изброените удобства, но недостатък е, че ако искате да ползвате климатика в стаята, трябва да доплатите – 4 лв. на ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

младен

преди 7 години

До Нова мода има....Е са като бях на халкидики едни дори и водата си бяха донесли от БГ. Направо не можех да повярвам.

13

Нова мода има....

преди 7 години

Проблемът е ,че северна Гърция стана и тя като нашето черноморие-пълно с псевдо мутри от голямото село. Чуя ли Халкидики и си представям бай *** на море.Хърватска,Италия там вече ходят заможните българи. Гърция е за сиромасите от югозапада.

12

Анонимен

преди 7 години

Абе бай Пешо не 6 лв. на ден а 60 лв. и ако ползваш тоалетна + 4 лв. климатик + 4 лв. баня + 5 лв. кърпа на плажа +10 лв. чадър + 20 лв. лифт +30 лв. Спешна помощ + 400 лв. Не носи пари и документи, че щете оберат.

fallback