Снимка: Reuters
fallback

Геофизичният институт при БАН ревизира първоначалните си данни и обяви, че трусът в Сандански е бил с магнитуд от 4,4 по скалата на Рихтер.

Земетресението е регигистрирано точно в 11:58 часа, след което последвал афтършок с магнитут 3.2. Земният трус е бил с дълбочина 10 км.

Първоначално БАН съобщи, че трусът е бил със сила от 3,8 по Рихтер е било регистрирано между Сандански и Струмяни с дълбочина 3,7 километр.

Oще по темата

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов обяви, че "засега няма постъпили данни за пострадали хора или разрушени сгради", каза той и добави, че е в постоянна връзка с Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

Земетресение е усетено и по високите части на столицата. В Кюстендил - също. Няма постъпили данни за нанесени материални щети.

Земетресението в Сандански става точно 4 години след силния трус, ударил Перник.

*информацията е актуална към 12:43

Очаквайте още подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

do 31

преди 7 години

До иван :,,За това изчезват банкери и шефове на големи фирми,като и известни хора заедно със семействата им!!!!"Кои например?

29

иван

преди 7 години

на етаж 4 го усетих веднагаразбрах какво е гледайте винаги телефона да ви е зареден така като стане нещо има повече шанс да ви спасят.

28

иван

преди 7 години

Случайно или не са точно 4 години след,Перник земята е на същото космическо място. Казах ви и пак ще го кажа ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА И ИЗРИГВАНИЯТА НА ВУЛКАНИ ТЕПЪРВА ЩЕ ЗАЧЕСТЯВАТ!!! Изригването на Етна е свързано със земетресението каквото и да ви говорят, че не е! САЩ знаят ИСТИНАТА СЕ КРИЕ! Това е в следствие на космическо събитие,наближаващо и от части заради въздействието на ХАРП! За това изчезват банкери и шефове на големи фирми,като и известни хора заедно със семействата им!!!!

fallback