Пътен инцидент затрудни движението между Враца и Мездра. Снимка: БулФото
fallback

Над 100 000 автомобила са влезли в столицата към 15.00 часа, очакват се още толкова до края на деня. Трафикът в столицата е интензивен. Това съобщи комисар Тенчо Тенев, началник на Отдел "Пътна полиция" към СДВР, пред "Фокус".

Oще по темата

По основните входни артерии на София е натоварено и има интензивен трафик. Пътни полицаи регулират движението на ръчно управление, няма задръствания.

Комисар Тенев заяви, че на всички входни артерии на столицата има разположени патрули. Регистрирани са само леки пътнотранспортни произшествия.

Интензивен е трафикът от ГКПП-Кулата в участъка до Благоевград, съобщават от "Пътна полиция“.

Нормализира се движението на пътя след Враца, посока Мездра след пътния инцидент с ТИР, който стана тази сутрин. ТИР-ът е изтеглен, предприети са мерки за опесъчаване на участъка.

По магистралите трафикът засега спокоен. Спокойна е пътната обстановка в областите Русе и Добрич.

На ГКПП-Дуранкулак има засилено движение на отпътуващи румънски автомобили и относително забавяне заради ремонт на главния път на румънска територия. На ГКПП-Русе и Видин движението е без затруднения, няма струпване на автомобили.

Нормално се движат и превозните средства, които преминават през пунктовете на сръбската граница, доста по-интензивно е движението през пунктовете на българо-македонската граница.

Засили се автомобилното движението през граничните пунктове с гръцката граница, основно в посока вход.

Най-интензивен е трафикът двупосочно през ГКПП-Кулата, няма струпване на автомобили. Повече коли са се наредили за влизане в страната на ГКПП-Капитан Петко войвода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 7 години

100 000 КОЛИ НАПАДНАЛИ СОФЕТО!И СЕ БАСИРАМ ЧЕ ПОЛОВИНАТА СА БЕЗ ВИНЕТКИ!КАК БОКАТА ОЩЕ НЕ СЕ Е СЕТИЛ ЧЕ ИЗПУЩА ОГРОМНА ДАЛАВЕРА ОТ НЕПЛАЩАЩИТЕ!?

25

Striker

преди 7 години

Сега е момента да го затворите тоя град за провинциалните племена! Преводач трябвабда си наемам вече, ***! Навсякъде мйе, туй, въй, мъй, майката си трака от *** в София!

24

ха ха

преди 7 години

Който успя да подиша чист въздух да се радва ,от утре яко Менделеевата таблица ,

fallback