Снимка: архив, Булфото
fallback
В последния от четирите почивни дни за Великден - 2 май, ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътни направления. Ограничението ще важи от 14.00 до 20.00 часа, съобщава  пресцентърът на агенцията "Пътна инфраструктура" /АПИ/.
 
Целта е да се повиши безопасността при пътуване, да се увеличи пропускателната способност на пътната инфраструктура и да се осигури спокойно пътуване за шофьорите на леки автомобили, които са много повече по празниците, се посочва в съобщението.
 
Очаква се интензивно движение на входовете на София, по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма" и път I-1 /Е-79/ София - Кулата. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението, отбелязват от АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

До: Суека

преди 7 години

Да ти кажа, суек, прочети малко книжки и тогава се изказвай. Това, че ти помниш от 90-те, не означава, че познаваш историята. Та, селото е завладяло София след 1944-та, когато са избили и изселили софийската интелигенция, заможните и образовани хора, за да се настани в техните къщи и апартаменти пролетариат. Така че, ти София като град не я помниш. Някой роднина може да ти разкаже. Освен ако не са и те от предишното преселение. А ако искаш празен град - ходи в Монтана. Столиците са по-оживени.

11

Анонимен

преди 7 години

ТАКАНАРЕЧЕНИТЕ СТОЛИЧАНИ ОС.Р.АХА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ЩЕЛИ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ОПУШЕНОТО СИ СМЪРДЯЩО ГЕТО!ХАХХАХА!МНООООГО ВАЖНО!ТОЗ ТУМОР-СОФИЯ ЗАСЛУЖАВА ЕДНА АТОМНА..

10

Анонимен

преди 7 години

ХахахаааСофиянците от люлин, младост, обеля, овча купел, надежда, дружба, модерно предградие, левски, зоната на здрача...Да ме прощават всички, които съм пропуснал и да запалят свещичка за бай тошо, че ги направи граждани.

fallback