Снимка: кадър Facebook
fallback

Пожар избухна на бензиностанция на АМ "Тракия" след като ТИР се вряза в бензиноколонка. Инцидентът стана малко по-рано днес. Около 11 часа се чул тътен, а след това огромни кълба дим започнали да се издигат над обекта. Пожарът е обхванал цялата бензиностанция.

Oще по темата

Пострадал е шофьорът на камиона. От "Пожарна безопасност и защита на населението" съобщиха, че пожарът вече е потушен, но движението в района е отклонено. 

Вижте уникални кадри от огнената стихия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 8 години

Тировете не трябва да се движат по магистралите.От едната до другата граница да се качват на БДЖ.

21

Анонимен

преди 8 години

В тая верига бензиностанции мерките за безопасност са нулеви. Имам приятел, беше управител на такава и напусна, макар че вземаше добри пари. Каза ми, че не му се лежи в затвора ако стане нещо. Управителя носи отговорност, искал е подобрение на условията за безопасност, но шефовете от София били високомерни и отказвали да повишат мерките на безопасност. Казали му да не се впряга много. Иначе собствениците са гърци.

20

Анонимен

преди 8 години

до 17Вероятно ти и тоя 2 сте толкова ограничени, за да не схванете, че това е художествен прийом за да украси дадено събитие даден човек...както примерно " всичко стана козина, косми" или..."всичко стана леш, ***"

fallback