Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Ремонтът на Аспарухов мост превърна в кошмар за хората от квартала. По груби сметки от там до центъра се пътува за... 2:30 часа за едни 4 км. Разстоянието преди се взимаше с автомобил за 10-15 минути.

От дългото чакане в задръстването някои коли прегряват и това прави тапата още по жестока. Заради ремонта на моста задръстването е в целия квартал и стига до парка, задръстени са преките и малките улички.

Целият район е с наблъскани една в друга коли. Хората са изнервени до крайност и питат: "Така ли ще е следващите 2 месеца докато трае ремонта на моста? И защо не се вземат в ръце КАТ и Общината да реорганизират трафика, когато хората пътуват за работа? Защото е много лесно да кажеш: "Имайте търпение!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Потърпевш

преди 8 години

Аспарухов мост не е само за квартала,той е пътя за Бургас,също и за богатите предградия на Варна-Звездица,Приселци,Близнаци,а и всички населени места,чиито път е през моста,поредната пладнешка кражба на властта,един 40-50 местен автоферибот би облекчил трафика,или да бяха поканили японски проектанти за месец да опънат втори мост, къде по-евтино,изгодно и в кратък срок изпълнено

5

'

преди 8 години

Чудя се, дали няма да е по-евтино да се събори този мост и да се построи нов?Все пак нов мост не би трябвало да струва цели 35 милиона!Или целта не е да бъде по-евтино?

4

Анонимен

преди 8 години

бас хващам че над 80% от колите са с по един човек. да вземат да ползват градския транспорт ли? най-вероятно им е под достойнството...

fallback