Снимка: Reuters, архив
fallback

Собственик на бар наби бивша сервитьорка, тъй като се осмелила да подаде жалба срещу него за невнесени осигуровки, пише Стандарт.

Мъжът издебнал девойката и й нанесъл няколко удара. Пострадалата веднага подала жалба в полицията и посетила съдебен лекар, за да си извади медицинско.

21-годишната сервитьорка се разболяла, отишла на лекар и така разбрала, че не е осигурена и няма право на преглед и болничен.

Тя се опитала да говори с работодателя си, но той не пожелал да я чуе. Затова сервитьорката напуснала и дала жалба в НОИ, откъдето я препратили в НАП.

Инспекторите веднага направили проверка, което вбесило младия бизнесмен. Полицията също е започнала проверка по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

анонимен

преди 8 години

А дали ще има затвор за тоя *** едва ли.Но той е само капка в морето в Бг 95 процента от така наречените бизнесмени са за затвор при това доживотен защото масово не се плащат осигуровки масово се осигуряват хора на 4 ч а ги карат да работят по 12ч масово се плащат ниски заплати толкова ниски че направо задминахме и някои бананови републики като Гана например.Този е един от тия но виждаме че няма възмездие от страна на държавата.ДО КОГА ТИ *** ГЛАДЕН И УПЛАШЕН НАРОДЕ ЩЕ ГО ТЪРПИШ ТОВА?

34

Анонимен

преди 8 години

Най родолюбивите български бизнесмени подкрепящи сивата икономика. Истински българи за пример и подражание. Ха сега някой да посмее да пише че не сме били велики.

33

Ани

преди 8 години

Щом не е плащал може би не е била на трудов договор . Ако е така, то го грози глоба до 15 000 лв. Много трябва да се преценява при кого да се започне работа. Понякога хората се подлъгват заради по-високо заплащане и обещания, но ако се види че този работодател постъпва лошо с някой от персонала правете си сметка , че може да сте на негово място. Като подаде жалба момичето лично нищо няма да спечели освен морално удовлетворение според мен.

fallback