Снимка: Bulphoto
fallback

Един детски живот в Провадия бе нелепо прекършен по най-жестокия начин – с убийство. Все още продължават следствените действия, след като вчера бе намерено тялото на 13-годишна Александра.

Вече се носи слух, че убиецът е сводник, съобщава информационна агенция "Черно море". Хората в града са сериозно обезпокоени за живота на децата си. Съседка на Александра е категорична, че репутацията на  детето е безупречна, че никой не знае да се е движила в съмнителни среди.

Oще по темата

Припомняме ви, че Алекс изчезна на 22 март. Слязла по пижама от дома си, за да купи цигари, след което се качила в автомобил. После никой не чул за нея. До късно снощи, когато беше открито тялото й.

Жените от квартала, в който е станало убийството - в бившия ресторант "Ловен дом" твърдят, че се носи мълвата за убиец, на вид висок и слаб. Междувременно днес сутринта стана ясно, че има задържан във връзка с убийството. Тепърва обаче ще се установява връзката на задържания с изчезването и смъртта на момичето. По-късно днес стана ясно, че задържаните вече са двама - мъж и жена.

По неофициална информация жертвата е намерена от деца в мазето на изоставената сграда. По тялото не са открити следи от огнестрелни рани и се предполага, че е била удушена.

Полицията работи по няколко версии за смъртта й. Една тях е запознанство в интернет, довело до смъртта на девойката. Следователите не дават информация на този етап, а подробности ще бъдат изнесени едва когато приключат следствените действия.

Екип на пожарната в града дойде на мястото на инцидента, за да бъде огледан покрива на сградата за евентуални веществени доказателства.

"Имаме деца и внуци и не знаем как ще продължи животът ни в страх", коментират още съгражданите на Александра, а в ромската махала в Провадия назрява бунт.

Родителите на момичето все още не са се върнали от Германия. Кога момичето ще бъде погребано също остава загадка.

Още новини от региона на Варна четете в Черно море

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Teneff

преди 8 години

13 godishna i da si kupuva cigari, tova moje bi ne e znak za otlichna reputacia na dete! Svetla i pamet i dano nameriat ubieca!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Не просто сводници, а тези от първа линия, които ги скланят. Най-честа схема е с ,приятелка, на кафе и хапче хипнотичен наркотик за изнасилване с кетамин или рохипнол или по-модерно. Правиш каквото ти казват и нямаш спомени после. Някои си спомнят при объркана доза и пострадват. Затова и пищова от търново ги иска само по 45кила! Пазете си децата и проучвайте хората в техния кръг. Ако нещо се случи с детето, кой носи отговорността чрез болката? Карма си е да оставиш детето си да го пази произвол

13

Анонимен

преди 8 години

В тази страница като гледам преобладават българските римляни . Добре, че на 13 години не е родила друг *** вредил на държавата. Аве... с..иганска му работа

fallback