Снимка: архив, БулФото
fallback

19-годишно момиче е загинало, а други две са ранени при пътен инцидент край поповското село Светлен, съобщиха от полицията.

Около 22:30 часа снощи на около 1 км преди селото, 17-годишната К.П. от Попово, неправоспособен водач, е изгубила контрол над лек автомобил "Рено Сафран" на хоризонтална дясна крива.

Колата излязла от пътното платно и се блъснала в крайпътно дърво. В резултат на удара на място е загинала возещата се в автомобила 19-годишна девойка от Попово.

Водачката е настанена в МБАЛ-Търговище с две счупени ребра и нараняване на белия дроб, а друга возила се в колата 19-годишна девойка от Попово е с контузия на десен крак. Няма опасност за живота им.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Аз

преди 8 години

Обърнете внимание къде са катастрофите повечето и с какви автомобили стари скапани не подържъни и управлявани предимно от селяни защото няма контрол там първо на даването на книжки контрол на прегледа на автомобили. Просто е време за промяна и да и държавата да вземе нещата в свой ръце а и да спре внасянето на стари автомобили над 10 годишни и огромно вдигане на данациите на старите автомобили защото не може чичото с стар голф дс плаща по малък данък от мен където карам чисто нов автомобил

14

Аз

преди 8 години

За всичко е виновна държавата защото акции и контрол има само и единствено в София и някой други голями населени места,но там не е проблема защото проблема е при Селяните там карат без книжки пияни със стари не подържъни автомобили не изправни.Но държавата предпочита да прави контрол там където могат да вземат пари и контрол на скъпи коли ,сега новото оправдание като ме спрат е протичащата акция за луксозни автомобили да не съм престъпен контингент , а те просто искат да ги почерпя 20/50 лв.

13

Аз

преди 8 години

Първо стига някакви бавно развиващи неграмотни да спрат да пишат.

fallback