Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Руски туроператори проявяват интерес и отправят много запитвания към базите за детски лагери в Приморско. Това съобщиха от крайморската община, чийто представители са на туристическо изложение в Русия. Туристическата борса е в Москва и ще продължи до 26 март.

Запитвания има и от страна на семейства, които предпочитат сами да организират лятната си ваканция. Не липсват и запитвания за луксозни хотели с 4 и 5 звезди, както и за апартаменти и къщи от семеен тип.

Крайморската община отбелязва и голям интерес, проявен към музея на Лев Николаевич Толстой в село Ясна поляна, от руски посетители.

Селският туризъм и атрактивните места в района на Приморско също се оказват привлекателни за руснаците, съобщиха от общината.

На самостоятелен щанд екипът от община Приморско презентира в Москва плажовете в района, древното културно-историческо наследство, екопътеките, природните феномени, красивата природа, модерната инфраструктура, възможностите за разнообразяване на летния отдих.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22За да изкарат днешната пица, разни г. ще намерят най-невероятни "мисловни" връзки! Казано им беше, документирано им беше, че диспетчерите от кулата на Ростов на Дон са МОЛИЛИ нефелния пилот - киприот да пренасочи полета към Краснодар! Ама оно рупа би, рупа!Альо-о, темата беше друга. Влез в час, въпреки глада!

19

Анонимен

преди 8 години

Приморско БЕШЕ много хубаво място преди ... 20 години. Тогава ходех всяка година там и беше хубаво. Сега го презастроиха по възможно най-отвратителния начин и въпреки че мога да ходя там на суперниски цени (примерно за 10 лева на ден на човек за спане, закуска, обяд и вечеря), от 20 години не съм стъпвал в Приморско.

18

тя

преди 8 години

Нещастието на едни носи късмет за други в случая са бълг. туристически фирми!

fallback