Снимка: архив Булфото
fallback

Възрастен мъж загина на място, пометен от автомобил. Трагедията се е разиграла в центъра на Варна рано тази сутрин.

По първоначална информация дядото е пресичал неправилно бул. "Цар Освободител" след кръстовището с ул. "Вяра"., съобщиха от полицията в морската ни столица.

Зад волана на автомобила, под чиито гуми е загинал мъжът, е бил 23-годишен варненец.

След кръстовище той е блъснал възрастния човек мъж, който е пресичал пътното платно на нерегламентирано място. Вследствие на инцидента пешеходецът е загинал на място.

Все още се изясняват причините и обстоятелствата около инцидента, както и самоличността на загиналия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

един друг

преди 8 години

Първо искам да изкажа искрени съболезнования на близките на починалия. Пешеходците не само във Варна, но и в останалида градове се движат безобразно. Медиите се погрижиха да им разяснят криваразбраните права, но не им обясниха задълженията. Пресичат на нерегламентирани места. Пресичат без да се уверят, че шофьорите ги виждат. Изскачат изведнъж пред спрели автобуси. Медиите вместо да търсят сензации да разяснят на пешеходнице какви са им ЗАДЪЛЖЕНИЯТА. Правате всички знаем какви са им!

13

Анонимен

преди 8 години

Моите искрени съболезнования към близките на човека. Незнам кой от вас е карал във Варна, но на мястото, където е станал нещастният случай (на бул. Цар Освободител срещу комбината, където е четири лентов пътя) е много правилно да се пресича. И това при положение, че на 100 метра има светофар, на който спокойно може да се пресече БЕЗ ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА. Извинявам се много, но и аз съм шофьор във Варна и знам как пресичат хората и гледат към небето.......

12

П.Петров

преди 8 години

На запад пешеходците прескачат ли еднометрова ограда, за да пресекат четирилентов път ?На бул. Сливница около Дом Младост светофарите са през 500 метра, никой не кара много бързо 50км/ч максимум, тротоарът е отделен с тревна площ и ограда, на 50 метра в двете посоки от светофара има ограда и по средата. ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ !

fallback