Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Две телефонни измами по схемата "пари за монтаж на радиатори" са извършени в Кърджали, съобщиха от полицията.

86-годишна жена е предала 4150 лв., след като на домашния й телефон се обадил мъж, който поискал сумата за монтаж на радиатори.

По същия сценарий била измамена и друга жена на 84 години, която платила 2300 лв. на мним приятел на неин съсед за покупката на радиатори.

Петима граждани са се обадили в полицията, за да съобщят, че също са били атакувани от телефонни измамници през вчерашния ден, но никой от тях не е предал пари.

С оглед предотвратяването на други такива случаи от полицията в Кърджали разлепват по жилищните входове листовки, описващи популярните сценарии за измама и какво поведение трябва да следва при атаки на телефонни измамници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

FBI

преди 8 години

Румънските ВЛАСИ(копанари) къртят България както си искат нема ДАНС нема Полиция , нищо не върви пред Власите

4

Анонимен

преди 8 години

shemata e da se saberat izlishnite pari koito ne slujat za nishto kolko % ostavat za izvarshitelite?

3

Анонимен

преди 8 години

Всичко е кьрфишек,Днес.бг! Хора не им вярвайте...това са абсурди за запълване на сайта, има кой да им чете глупостите! Хайде дайте имената на потърпевшите, дайте справката от полицията,да видим случило ли се е изобщо това за което ни лъжете? Работещи хора,не могат да извадят такива пари, дори и да имат ги държат в банките...а тези "баби" хоп от гардероба. Четиво за балъци!!! :)

fallback