Кадър: YouTube
fallback

3269 са най-опасните шофьори у нас, които си позволяват да превишават скоростта с над 60 км\ч над допустимото, пише "Телеграф".

Oще по темата

Анализът на Пътна полиция бил изискан от депутати от транспортната комисия в парламента във връзка с промените в Закона за движение по пътищата.

На първо четене народните представители приеха тези водачи да се наказват със затвор до 3 г.

31 са местата, където се организират гонки, според доклада, с който са се запознали депутатите.

Над 200 шофьори с колите си са участвали в тях. Гонките също ще бъдат криминализирани, а предвиденото наказание е от 3 до 5 г. затвор. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Аз

преди 8 години

Омръзна ми от тъпотии толкова ли не може да го разберат хората че не убива скороста а смотани те хора и старите не по държани автомобили,погледнете и по статистика е така а ограниченията на скоростта са ни соц.По добре да забраним внасянето на автомобили по стари от определена година и за изключително старите автомобили които са на над 15г. Да се завишаване изключително данъците им а не човека с извинение който кара 20 годишен Опел или Голф да плаща 28 лв. А човек който кара нов да плаща 600

7

КАТ да се закрие

преди 8 години

Основната причина за многото нарушения по пътищата, а от там и на катастрофите, ранените и загиналите е неработещия КАТ. Други причини са пътни знаци, маркировка и действия на служителите на КАТ, несъобразени с пътните условия, вкл. и пътните знаци, които ограничават скоростта в пъти под безопасната за пътя скорост.

6

77777

преди 8 години

Всички знаят, че статистиките на КАТ не отговарят на истината. Примерно 3269 шофьори, които шофирали с над 60 км/час над допустимата скорост. Ами да застанат само на Ботевградско шосе в София и да броят - само за един ден ще са повече. Същото и за всички останали безумия дето ги приказва КАТ. Защо се мълчи, че при ограничения на скоростта под безопасната скорост, произшествията се увеличават? Защо се мълчи, че от около 200 милиона нарушения, които се правят всеки ден, КАТ наказва за 1 на 50000?

fallback