Снимка: Impact Press Group, архив
fallback

Трима мъже в балчишкото село Оброчище са изпочупили с метални тръби стъклата на лек автомобил "Форд" след скандал с шофьора, съобщиха от полицията.

Oще по темата

27-годишният водач К.К. е подал сигнал на телефон 112, че е нападнат от трима неизвестни и при самозащита е използвал законния си газов пистолет.

Шофьорът е стрелял във въздуха, като при стрелбата никой не е пострадал.

При опит на водача да потегли с автомобила си, мъжете изпочупили предното панорамно стъкло, страничните стъкла и огледалата на "Форд"-а.

В Районното полицейско управление-Албена е образувано досъдебно производство за инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

МНого кофти биомаса в територията. Срамота!

16

Шаран БГ

преди 8 години

Каквато и свада да е била, ако знаеха, че посягайки на колата, оня вътре има право да извади боен пистолет и да ги избие / един полужив за свидетел/, ще ли посегнат ?? И защо ги е само изплашил ? Защото, защитавайки ги, адвокат Марковски, още на другия ден ще ги извади от кауша! За съд и присъда да не говорим изобщо .....Това е по Конституция чл. 17 ал. 4 ! Частната собственост е неприкосновена !! Това е демокрация тип БГ !

15

Анонимен

преди 8 години

Пишеш като българин, изразяваш се като българин, а пък пишеш че си Турчин.Следва да знаеш че овцете наерчени българи имат една граница, която като се премине стават като лъвове - за тях вече нищо не съществува освен тяхната цел и са готови да я постигнат на всяка цена и за всяка сметка.Та може би и затова все още ни се пие кръвчицата малко по малко - но границата скоро ще се премине.

fallback