Снимка: Архив Булфото
fallback

ТИР се е преобърнал на 140 км на АМ "Тракия" след удар с лек автомобил. Пътят в посока Бургас е блокиран, тъй като при инцидента ТИР-ът така се е завъртял, че е блокирал две от платната за движение. Движението към Бургас се извършва в една лента.

Десетки автомобили и камиони буквално са блокирани в този участък от магистралата и ще трябва да останат там, докато ТИР-ът и джипът не бъдат преместени и от полицията не възобновят движението, съобщава Нова телевизия.

В момента ТИР-ът препречва пътя в аварийната и средната ленти, а също и на част от активната лента за движение. Другата половина е отворена само за леки автомобили.

При инцидента няма жертви.

Трафикът се пренасочва при Войводиново по път II-56 Войдиново - Раковски - Брезово и след това по път III-666 Брезово - Плодовитово.

Шофьорите могат да използват и стария път I-8 Пловдив - Поповица - път II-66 - Чирпан.

Ограничението за товарни автомобили започва от км 133 от път II-56 Войдиново - Раковски – Брезово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Шофьор

преди 8 години

Що за безобразие!? Обявиха официално, че ТИР-овете ще бъдат спрени в неделя точно по магистралите, но по посока Бургас караха ТИР след ТИР! КАТ пак ли спи? Защо не ги спират? Сега те трябва да носят отговорността за тази катастрофа, но надали!

14

Павел

преди 8 години

16, прав си. Бързат, ще речеш, че ще оперират мозъци.

13

Люк Скайуокър

преди 8 години

Тежкотоварният камион е хладилен. За хладилните, превозващите опасен товар или живи животни забраната днес не важи. Това за сведение на колегите с аУтомобилите. Карайте разумно и си вършете съвестно работата утре. Приятна вечер.

fallback