Снимка: Булфото
fallback

14-годишното момче, което пострада тежко при опит да си направи селфи върху влак на гара "Филипово" в Пловдив, е изведено от реанимацията на Клиниката по изгаряния, съобщиха от УМБАЛ "Свети Георги".

Oще по темата

Опасността за живота на младежа е значително намаляла и той е настанен в стационара на клиниката, обясни д-р Красимир Янев.

На момчето днес е направена втора специална терапия под обща упойка. Предстои му раздвижване по индивидуална рехабилитационна програма, а до края на месеца ще бъдат направени още няколко превръзки и обработка на дълбоките изгаряния с хирургични методи, отчитат лекарите.

Както Dnes.bg съобщи, момчето пострада преди десет дни. Полицията е установила, че пострадалото момче се е покатерило на влакова композиция, спряла за маневра, заедно с двама свои съученици. Именно тогава е било ударено от високоволтова дъга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

Измислицата е медийна...за селфито...за да се стресира допълнително младежта и понеже вече има няколко случая подобни в резултат на селфи та решиха че и този инцидент е същия. Интересно ми е какво бихте посъветвали момче в чийто ръце е гръмнала газова бутилка по време на работа и го е обезобразила...да му гръмне още една че да го обезобрази още повече ли? ТОВА Е НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ и няма нужда от подобни *** коментари! Утре това може да сте вие или детето ви! Благодаря! Аз съм майката...

6

Анонимен

преди 8 години

Ако момчето е знаело за съществуващото напрежение под жиците нямаше да се качи. Не по-безобидни и безотговорни постъпки има и от страна на възрастни индивиди така че не е до издуханата младеж...съвсем не...телевизия гледате и виждате какво се случва всеки ден. Да до някъде е полезно да синхронизирате нещата това води до самоосъзнаване на индивида но едва ли бихте коментирали всичко това по този начин ако това беше ВАШЕТО ДЕТЕ! ...Никой не е застрахован от инциденти. И...не са си правили селфи.

5

ZORO

преди 8 години

Слава Богу!!!Нека е живо и здраво момчето.

fallback