Снимка: flickr
fallback

Глоба от 50 евро за турист, който падне пиян на алеите в Слънчев бряг и 250 евро за този, който колабира директно в зелените площи в курорта.

Това са само част от предложенията на Регионалната туристическа камара в Бургас, които ще бъдат внесени за разглеждане в МВР.

Според председателя на Управителния съвет на камарата Иван Иванов, ефектът от въвеждането на тези мерки ще затегне дисциплината в комплекса.

"Никой не може да ни убеди, че западноевропейците са се научили на ред и дисциплина само по пътя на убеждението. Необходими са по-строги мерки", категоричен бе Иванов пред "Дарик".

Според него това е правилната посока, която Слънчев бряг трябва да поеме, за да изчисти имиджа си като алкохолна дестинация.

Предварителните прогнози сочат ръст в записванията на туристи от Великобритания, Германия, Чехия и Полша.

Иванов не се нае да прогнозира дали руският пазар ще отбележи ръст през лятото на 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

"Слънчев бряг трябва да изчисти имиджа си като алкохолна дестинация."И тогава за какво да идват туристите? За да лежат по плажовете, до канализационните тръби или да плуват между фекалиите? Хехехе.

11

MAKED0N

преди 8 години

Kako taka be...... sto vi e gajle ako pijam. Ami ako padnam pak ke stanam.Ajde b.dali komsii koj ke dojde kaj vas... vaka.......

10

Тинев

преди 8 години

Отличен имидж си създаваме: ПИЯНДУРСКИ ТУРИЗЪМП.П.Няма такава държава

fallback